Hastanemize Bebek Dostu Hastane Plaketi Verildi
20 Haziran 2023

2022 yılı Bebek Dostu Hastane Değerlendirmeleri sonucunda 08.12.2022 tarihinde Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları EAH eğitim salonunda Brifing Toplantısı yapıldı. Toplantıya İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ünal Özek ve Bebek Dostu Hastane unvanı olan tüm kurumların Başhekim, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Eğitim Hemşireleri katıldı. Ayrıca 2022 yılında ünvan kazanan Espiye Devlet Hastanesi, Dr. Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Giresun Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine Bebek Dostu Hastane Plaketleri sunuldu. Bebek Dostu sağlık kuruluşları kapsamında Anne Sütünün önemini vurgulamak ve Emzirmeyi destekleme konusunda başarılı uygulamalarından dolayı emeği geçen tüm kurumlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

• Bebek dostu02
  • Bebek dostu